♥ Skörd

Vår skörd igår :)


Mmmmmmm.............
Egen odlade solvarma tomater, ljuvligt.
Plommon som är så saftiga och söta att man inte kan sluta äta.

Detta ät livet :)
Passa på att njuta av allt det goda!

Kram Maja

◄ Uppdrag ►

Det är så spännande. Jag har fått i uppdrag, eller uppdrag och uppdrag, men hon ville i alla fall ha  hjälp med sitt hus. Just nu håller hon på och röjer en massa, så att jag kan komma och hjälpa henne med en arbetsplats sedan. Dessutom vill hon ha feng shui hjälp med sitt hus, så spännande. Hoppas bara att jag kan vara till någon hjälp. Nu gäller det att lyssna (tror jag faktiskt att jag kan, jag pratar ju inte riktigt hela tiden hi,hi). Ni vet ju att det bara tar sisådär en minut så har jag bestämt hur jag skulle vilja göra och ha det, men det är ju inte det som gäller nu. Jag har fått en ritning av henne så nu har jag röjt en arbetsplats för detta ändamål. Hjärnan går redan på högvarv med ideér och förslag, det lustigaste är att jag inte har en susning om vad dom har eller så. Jag kanske inte behöver göra nå´t.


Spännande jobb på gång :)

Nu skulle jag faktiskt vilja sitta här hela dagen och planera, men se det går inte det. Har faktiskt redan haft en paus och då fixade jag disken och putsade spegeln. Så nu ska jag ta mig en fika i trädgården, bakade en sockerkaka i går så det slinker gärna ner en bit (eller två).

Njut av livet!

Kram Maja

♦ danskdesign.nu ♦

Jag bara älskar Danskdesign.nu, där är jag med jämna mellanrum och kollar läget. Hittar alltid massa saker jag vill ha. Men, men min plånbok är inte riktigt med på noterna ha,ha.

Nu har jag hittat ett väldigt speciellt bord. Så himla smart!!!


Bordet som finns i olika träslag.


Kruxet är att det blir skarvar. Men det är ju så himla smart. Vill ha, vill inte, vill ha, vill inte... ja ni fattar.



Och kolla den här sänggaveln. Jag vill ha! Design Karin Mannerstål, vem annars.

Alla bilder kommer från
danskdesign.nu

Jag ska fortsätta surfa runt på deras sida en stund till. Det finns "lite" saker jag kan tänka mig.

Njut av livet!

Kram Maja

Tjejer o Usch...

I måndags hade vi Forever träff här hemma hos mig, det blev en riktig tjejträff. Vi började med att äta vegetraisk lasagne (som jag och dotter Y gjort) vitkålssallad och tomater. Maten avsutades givetvis med kaffe och en chokladsockerkaka. Vi lade ansiktsamsk med Fleur de Jouvence (helt otrolig, den måste ni testa) och sminkade varandra med Sonya make upen för att öva oss. Vi hade riktigt, riktigt roligt kan jag tala om ;)


Ansiktsmask på. I hollywood använder dom den här masken på filminspeling för att se gamla ut ;)


Fantastisk höstbukett jag fick av Suz med vas och allt. Jag älskar allt grönt :)

Nu kommer vi till något som alla som har känsliga magar osv. INTE ska läsa. En dag i veckan tänkte jag ha spagetti och köttfärssås till middag (älskar jag). Ni vet, jag fräser och bryner osv. och slänger i krossade tomater, rör runt och ska krydda och vad ser jag? Urk o usch!!!! en larv, ja ni läste rätt. Den pannan åkte av spisen fort som attan. Ringer till mannen och talar om vad som hänt. "Vill du bara ha pasta och grönsaker till middag?" Ville han inte. Så han fick köpa med sig färdig sås hem till maten. Kan erkänna att jag rörde extra mycket i den och nästan hade förstoringsglas och lupp för att kolla läget.


I krossade tomater från Netto...

I går var jag, mamma, dotter A och kråkan och hälsade på moster Amy. Nu var hon kontaktbar och pratade och hängde med, men hon mådde inget bra. Hon hade kräkts hela dagen och det minsta hon drack så kom det upp igen. Det finns ju inget att ta av heller. Hon är bara skinn och ben. Det var i alla fall skönt att hon hängde med igen. Hon till och med skojade med Kråkan. Hon är bra att ha för att dom ska få lite annat att tänka på :).  Massor av mediciner är borttagna, hon får morfininjektioner för smärtan nu, vad jag fattar för nästan det enda. Sköterskan pratade med oss och det finns tydligen inget mer att göra. Njurarna har gett upp...Hon vill så gärna hem, men jag tror inte hon kommer hem mera. Önskar jag kunde göra något, men morbror säger jag har gjort så det räcker. Jag har en egen familj att tänka på, och hon pratar alltid om allt vi gör. Men jag känner mig otillräcklig, men det är väl så det är...

Nu ska jag ut och njuta av solen och trädgården. Kanske rensa lite, det lugnar tankarna :)

Njut av livet!

Kram Maja

♥ Samling

Kom på att jag har börjat få en liten samling. Vi var ju på atelje Holgers och fikade. Där har dom även en liten Antikhörna. Jag hittade en nödvändig skål till ;)


Ännu en nödvändig skål :)


Lilla samlingen

Ska bli interessant om jag hittar några fler nödvändiga saker. Det gör jag väl säkert...

Njut av livet!

Kram Maja

♥ Mannen

Förra fredagen alltså den 7 augusti fyllde mannen i mitt liv år. Han slutade inte förrän 17.00 på jobbet så vi hade lite firande på kvällen. Det blev bara kvällsfika för de allra närmsta.


Min present till mannen. Undrar vad han väljer ;)


Lite coola servetter till dukningen.


Senare spelade vi 31 med 50-öringar. Brorsan vann, men han bara fegar :)


En i gänget, gissa vilken? Ja, givetvis är det dotter A :D och hon ska vara mamma ?!!

På tal om och gissa. Gissa detta då...


Vem? Hur?


Japp, Bozz har kranat in på barstolen i köket.

Annars är det som det är. Har ringt till min kranio sacral terapeut för att får hjälp. Hoppas hon ringer snart. Kan just nu inte gå med mina hundar och det funkar ju inte så bra.

Nu ska jag ut i min trädgård och njuta lite ;)

Njut av livet!

Kram Maja


Liten

När jag vaknade idag kände jag att jag skulle vilja vara liten igen. Ni vet när man blev ompysslad och inte behövde tänka på nå´t. Jag hade så ont i hela mig, så jag ville bara att någon skulle ta hand om mig.
Mannen fixade iallafall frukost på altanen åt oss, och kan ni tänka er solen sken :D

Jag gick lillrundan med dom små, sedan tog jag Dilba på samma runda och då fick jag för mig att jag skulle springa lite med henne, (hon är ju mer följsam när det är temmpo) när jag sprungit  ca. 50m. så trodde jag att jag skulle falla isär som en legogubbe (gumma) det kändes som det skulle ligga bitar av mig överallt. Så vad gör Maja? Jo, hon går hem och härjar i trädgården:) så fick vi glömma det onda en stund, men hur tror ni det är i morgon? Det pratar vi inte om hi,hi.


Såhär hade jag velat ha det hela dagen idag. Sådär som det var när man var 6-7 år och pappa nattade mig. Då strök han mig alltid över håret tills jag somnade, och berättade om när han var liten och fick åka skidor till skolan mm. Han lärde mig också hur man skulle andas rätt. Undrar om jag gör det idag?

På bilden är jag i världens mysigste stuga och mår gott. Givetvis med Bozz som sällskap. Tack för lånet av stugan ;)

Njut av livet!

Kram Maja

RSS 2.0