Operation

När man talar om trollen står dom i farstun :)

Dom ringde från sjukhuset nyss. Det är bara en tumör, tack o lov.. Så jag opereras den 19 maj, då tar dom en bit av bröstet. Sedan får vi se hur det går och vilka behandlingar som behövs. Nu känns det lite lättare.

Det är skönt att höra att man är så viktig så vännerna svarar i telefon fast dom sitter i möte <3

Synd att det regnar nu annars skulle jag fortsatt med terapiarbetet ute i trädgården.

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Cruising mm.

I lördags var vi med på curising i Tidaholm. Tyvärr var inte vädret så bra 6° och regn, men man får inte roligare än man gör sig. Vi for iväg glada i hågen redan kl.12.00 Vi startade med fika när vi kom fram, det ligger så himla mysigt precis intill vattnet som forsar. Jag tog kaffe och räkmacka inte helt fel.
Efter detta var det dags för ankracet. Kan säga att en i sällskapet var alldeles i gasen över detta :D , det var en anka som var i täten hela vägen, men strax före mål blev han omkörd av en hel hög. Vi hade nu inte satsat på några ankor, men det var ett trevligt avbrott och alla ungar var ju alldeles galna.

Vid fyra var det dax för vernisage på museét med Rockabilly tema, så det var en Rockabilly grupp där och spela live, och en hel del att titta på bl.a. några femtiotals bilar.

Själva cruisingen började 18.30, då hade vi placerat oss på en parkering och slått upp ett partytält under en tall. Två väggar på tältet åkte upp som vindskydd, grillen tändes för att hålla värmen och grilla korv på. Vi hade med oss kaffe oxså som tur var, fast vi drack ju lite annat med :) ja inte mannen då, han var ju chaufför. Inte fick jag med mig kameran inte, och jag kan inte hitt bilder någon annan stans heller. Vi satt iaf bra där vi satt och kolla in alla ekipage som cruisade förbi. Jag hittade en hgv jag kunde tänka mig (fråga inte vad det var för det vet inte jag. Den var vit och massa krom :D ).

Vi var hemma 03.45!!! Ja det är sant, fattar inte hur jag fixade det och av någon anledning var jag alldeles hes. Fattar inget.

Söndagen slutade med migrän. Det var migrän och inget annat, vad än vissa säger. Eller lite ont kanske...

Måndag var det dags för vernisage igen. Nu var det dotter Y som hade vernisage med mediaprogrammet. Vilka arbeten dom har gjort, helt fantastiskt! Hon är jätte duktig. Skulle visa lite bilder, men vårt moderkort har haverrerat så nu har vi dator på lite lösa boliner om man säger så.


Äntligen fick jag ju gå på en Partylite visning. Då handlade jag lite :) Igår fick jag en del av det jag hade handlat. Som tur var så var det halva priset på lyktan/vasen jag köpte, jag hade blivit tokig annars om jag inte fått den. Här är den...

Ametist stormlykta
Ametist stormlykta från Partylite

Jag ska ha en visning den 24 maj då är det med något annat jag vill ha, hur ska detta sluta?

Annars vet jag inte mer ännu. Sitter och väntar på besked från magnetröntgen. Tala om att den var jobbig, en timma på magen med armarna över huvudet. Jag var tvungen att ha hjälp för att komma upp efteråt, jag kan liksom inte ha armarna över huvudet. Det enda jag vet är att jag har bröstcancer och tumören är ca. 3 cm. Hur länge har jag haftden tro??

Njut av livet & ät naturligt!

Kram Maja ♥





Kallelser

Nu mina kära vänner, är det allvarligt. Jag har fått 2 st. kallelser, en till läkare och sjuksköterska på måndag, och en till magnetröntgen på onsdag. Så nu går det inte att blunda längre, det måste vara något dåligt. Så nu gäller det att ta till sin inre kraft och tänka positivt :)

Igår kväll berättade jag för barnen, tänkte att det inta går att dölja längre nu när det blir undersökningar och vad det nu kan tänkas hända. Sonen frågade om det var dödligt? "Ja, det är det" svarade dotter Y, sedan blev det prat om positivt tänkande och The secret. Det gick iallafall bra, men jag vet ju att sonen håller det mesta inom sig.

Så, så är läget just nu.

Njut av livet & Tänk positivt!

Kram Maja




RSS 2.0