Hissar

Det här med hissar är ett kapitel för sig. Ibland händer ingenting när jag trycker på knappen, och ibland lysser det rött.

Idag skulle jag åka från 5:e våningen till 9:e. Kliver in i hissen, drar mitt kort trycker på 9:an och hamnar på våning 1. In kommer en kille med cykel. - "Spännande" sa jag "Jag ska till 9:an". - "Jahaja" sa han "lite fel då" Så åkte vi igäg till 4:e våningen där vi stannade och in kom en annan kille med stor vagn och grejer. Han skulle till källaren. - "Det här blir bara bättre och bättre". sa jag. - "Undrar när jag kommer fram." -"Vart ska du då?" Undrar kille nr 2. -"till 9:an" -"Men du måste dra kortet och trycka på knappen" tyckte han - "Har jag gjort" sa jag. Ner i källaren for vi. ut med kille nr 2. -"Vart ska du då?" Undrade jag och tittade påkille nr 1 -"Till 2:an" svarade han. Sagt och gjort, vi for iväg till 2:an. Han for ut med sin cykel -"Lycka till!" Hojtade han och frörsvann.
Drog nu mitt kort för 3:e gången och tryckte på 9:an. Äntligen rasslade hissen iväg uppåt, och stannade på min våning.
Tur jag inte hade bråttom.
Någon som är förvånad? Inte jag i alla fall.

Hoppas bara att inte strålnigsapparaten får fnatt en vacker dag. Annars tror jag det har funkat bra med apparaterna här. Inte för det är så många, typ kaffemaskinen då, och den vågar nog inte krångla. Ta i trä...



Annars känns det som jag har tappat lusten lite. Laga inte ens mat när jag var hemma. Jag gick promenader och var i trädgården och greja, det var väl det jag behövde.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok Snabbt byte av Janet Evanovich dom böckerna om Stephanie Plum är jättekul, det värsta är att den snart är slut.

Njut av livet!

Kram Maja

RSS 2.0