Tänkvärt

"Vi behöver lära oss att tycka om våra misstag och defekter.
Om jag inte hade mina defekter hade det inte varit jag"

" Vi nedvärderar vikten av att tänka
och filosofera. Vi behöver tystnaden"

"Man ska åldras glad
då åldras man vackert"




Kram Maja

Lite pyssel

För någon vecka sedan var jag hos smålandsvännen och hälsade på. Jag hade kameran med mig, men vet ni vad som fastnade därpå. Ja just det...växter :) inget annat det är väl typiskt (fast kanske inte, när det gäller mig). Vi tillbringade en stor del av tiden i hennes trädgård som hon inte gillar att påta i. Jag förstår ingenting ? Det finns väl inget mer avslappnande än att påta runt i trädgården och känna jorden i händerna (handskar, nej tack!)


Vad heter den?

Vi hann dock med lite annat också som att åka på loppas, det var mest jag som handlade. 2 st. théburkar till dotter Y. Ett litet runt bord som jag tänker ha mellan mina fåtöljer så småningom. 1 st. pidestal som jag givetvis ska han en blomma på, dessa saker tänker jag måla vita. Så ni får inte se dom färdiga ännu. Men det lilla runda bordet hamnade i vardagsrummet så länge (vi får se hur länge det blir?) Vi var i Vimmerbys alla antikaffärer också tror jag, dom har några stycken faktiskt. Där hittade jag en skål som jag inte kunde glömma ringde hem och frågade maken vad han tyckte. "Är det nödvändigt, så köp den" sa han. Gissa om jag tyckte det var nödvändigt...

 
Bordet 50:-              Skålen som var nödvändig


Tavla jag gjort. Vet inte riktigt var den ska hänga. Köket?


Givetvis hann vi med massa god mat, dricka lite vin på kvällen och prata och prata och prata och...


Decoupage jag gjort. Stenen ligger på vår yttertrapp

Det var lite av vad jag pysslat med hittils.

Njut av livet!

Kram Maja

Skäll :)

Jag har fått lite skäll. För att jag inte har uppdaterat min blogg. Ja ja, tänkte jag, det är väl ingen som kollar på den i alla fall. Men ni är ju tydligen några,så ja här kommer lite om mitt liv nu.

DOP 12/7-09

Vi har haft dop av lilla E. Det var så fint och hon var så snäll. Inget gnäll där inte. Prästen frågade om hon brås på mormor och det är väl klart att hon gör tyckte jag, men svärmor undrade hur mycket jag har fjäskat för honom. Jag behöver väl inte fjäska heller ;)

Vi var hamma hos hos efter kyrkan man får liksom inte plats i A:s lilla lägenhet. Det bjöds på smörgåstårta med rostbiff mums. Till kafftet var det världens godaste prinsesstårta den var ännu mera mums :P.

       
Dopet                                       Lite av dukningen

       
Trädgårdsblommor   Kolla tårtan

Det har hänt lite mer än så sen sist men det kommer mer i morgon (om jag hinner) så tills dess.

Njut av livet!

Kram Maja

RSS 2.0