18 år :)

Det är inte klokt vad tiden går (som mamma brukade säga, och man tyckte hon var knäpp)! Tänk att det är 18 år sedan som sonen kom.

Vi firade detta i fredags. Började som vanligt med frukost på sängen, räkmacka det bästa sonen vet. Den som fyller får alltid bestämma mat mm. Så det blev smörgåstårta räk och rostbiff. Kaffe och prinsesstårta med rosa marsipan. Det var mycket prat och stoj. Ett tag dansade nästan alla också :) det var tack vare Kråkan, hon var hellycklig "Många dansar" sa hon. Sonen och dotter A hade lite uppvisning, någon dansskola som jag aldrig sett. Skrattade så tårarna rann.

Han fick en spegel, ståltermos (för fisketurerna:) Whiskey hmmm. pengar, och en revolver med sheriffbricka ha ha!

Nu fick han hålla sig hemma eftersom han tyvärr har halsfluss (fick penecillin i onsdags) så vi drack lite gott, åt godis och satt och "tjata" senare. Ett tu tre så fick sonen och kompis MM rycket med revolvern. dom kom på att dom kunde ha med den till MC Donalds och "råna" dom på en big mac + meny (eller vad det heter) Skulle vilja se det. Sonen hade Volvo keps med brickan fastsatt på skärmen. Lovar att kort kommer, MM tog med telefonen. Revolvern hade både lyse och ljud så det var livat värre.

Jag var helt körd på lördag, men det är en annan historia :)

Jag är stolt över honom och önskar han all lycka <3

Kram Maja

Förslag önskas :)

Sonen fyller 18 år nästa vecka.

Vad ska man köpa?

Har ni något förslag?

Han önskar sig en keps...
Kram Maja ♥

Februari söndag

Mannen jobbar hela helgen, 12 timmars pass både lördag och söndag. Så jag och sonen är själva hemma, eller själva och själva, det dyker väl alltid upp någon. Igår var dotter A här, så vi gick långpromenad med hundarna och fika lite.

Sonen har gjort slut med flickvännen. Hon var här i fredags och hämtade alla sina saker. När hon skulle åka så kom hon för att tacka för allt.?. Vaddå allt?? Hon var så ledsen, jag fick krama henne en lång stund och prata lite med henne. Det slutade med att jag också grät. Man fäster sig ju vid dom, och hon har ju haft det så jobbigt. Önskar henne i alla fall all lycka.

Nu sitter det en annan liten tjej på hans rum. Bara kompisar säger han, vi får väl se ;) Söt är hon, skrattar en hel del också. Tyvärr så är hon laktosintolerant vilket ställde till det vid maten igår, eftersom jag inte visste detta, men det löste sig. Hon vill bli djurskyddsinspektör (heter det så?) så hon läser på Sötåsen. Ja, ja vi får se vad som händer.

Såg på ett amerikanskt program. Det var en som hade problem med att få barnen att borsta tänderna. Vad hittar man på i USA då? Jo, man gör tandkräm med Coca Cola smak. Hallååå! Det ska väl vara Amerikat till det. 
Detta är en bra tandkräm för barn. Gör inget att dom sväljer den heller.
Har inte träffat på ett barn utan att dom gillat Brighten. Vissa använder den som godis, typ :)

Nu ska jag gå och rita på rummet vi måste bygga. Det måste förmodligen gå snabbt också. 

Njut av dagen!

Kram Maja


Tillökningen ;)

Nu är ni nyfikna va?

Tillökningen är definitivt inte på åtta ben... Utan på två faktiskt.

Men, vi ska bli godkända först...

Kram Maja ♥

Tillökning

Nu tror ni väl att vi har blivit helt galna, fast man kan ju inte bli något som man redan är :) Vi ska i alla fall få tillökning i familjen. Spännande! På grund av detta så måste vi tänka om och planera om en del rum, så nykomlingen kan få plats. Förmodligen flyttar vi på vårt sovrum igen, fast det får vara kvar i källaren. Som vanligt så vet vi inte om det blir en flicka eller pojke, undrar jag? Jag har mina misstankar. Vi får helt enkelt se om ett tag :)
Kram på er!

Maja ♥

RSS 2.0