Lite Nytt

Det har blivit lite nytt här hemma, kom jag på. Så här kommer lite bilder av det nya.

  
Nya tv bänken              Affirmationer               Ny bordsplacering

  
Knoppar               Grodkudde till      Egentillverkade 
                           kråkanbråkan      ljusstakar

Jag är faktiskt riktigt nöjd. Det tar lite tid att få ordning på vårt hus, men vem f** har bråttom. Bättre att det blir som jag vill och tänkt istället.

Var och kollade på en soffa igår, den hade perfekt mått till vardagsrummet. Skräddarsydd kan man säga, ska nog beställa den. Det är 6-8 veckors leverans på den.

Njut av livet & ät naturligt!

Kram Maja ♥

Mammografi

Doktorn sa ju att det inte var någon kö till mammografi utan att det skulle gå fort med remissen och så. I onsdags ringde jag till mammografin för att höra. "Dumt av läkarna att säga så", sa dom. "Det är visst kö". Men det är prioriteringslista efter hur läkarna på mammografin bedömer. Jag fick tid dagen efter samtalet.

Kom dit och blev röntgad. Gjorde väl inget ont heller. Nej just det! Det kändes ju när dom tog på det vänstra som jag har ont i kan jag säga. Fick sedan sitta ner och vänta. Blev inkallad och fick göra ultraljudsundersökning. Visst fannns där en cysta, inget farligt enligt doktorn. Men sedan fanns det något mer. Nu insåg jag att det var tur att mannen väntade i väntrummet. Nu kom det fram en nål. Prov skulle tas. Mannen hade svimmat om han sett detta :). Han stack mig fyra ggr. (nu är jag blå kan jag tala om).

Nu får jag vänta till slutet av nästa vecka innan jag vet hur det går. Men doktorn tror jag blir opererad i vilket fall som helst. Ja ja den som lever få se (nu blev det dumt)

I fredags träffade jag en kinesisk läkare som givetvis jobbar med akupunktur. Han behandlade mig för min whiplash. Han använde både nålar och koppar. Jag kände att det hände saker kan jag säga. Men idag har jag ont överallt. Och jag är blå i nacken oxå.

Man får ju hoppas att inget händer så jag måste åka till doktorn av någon orsak. Blått vänsterbröst, blå nacke, och hela vänsterarmen är full av massa små blåmärken efter Bozz. Han blir så exalterad på agilityn så han hoppar och nyper mig i armen hela tiden. Då är det kul :) Mannen skulle säkert åka dit för misshandel, inte kul...

Njut av livet!

Kram Maja ♥


Hälsoproblem?

Nu har jag tänkt länge och väl. Jag har kommit fram till att jag ska skriva vad problemet är, eftersom det är så viktigt.

För ett tag sedan hittade jag lite knöligt i vänster bröst. Ja, ja, det är väl lite lite så där det försvinner nog. Men det har det inte gjort. Var hos doktorn den 6 april. Det såg väl inte så bra ut, men han kände inget i armhålorna. Nu är det så att man till och med kan se något, det är liksom ett jack eller veck (svårt att förklara). Han skulle skicka remiss till mammografi med en gång (jag har aldrig gjort någon), det är inge väntetid sa han. Jag har inte hört något ännu.

Så nu är det som så att det är mycket som rör sig i huvudet. Och av förklarliga skäl sover jag sämre än vanligt. Det gör ont när jag ligger på den sidan och jag får sova med sport bh:n nu för tiden. Dessutom har jag ett minne av att mamma var och tog bort en knöl i ena bröstet någon gång när jag var liten. Men inte har jag frågat om det.

Det är säkert inget allvarligt, men innan man vet...

Tjejer! Kolla er och fråga era mammor.

Kram Maja ♥

Vardag ♥

Kan ni tänka er? Mannen lyckades fixa till kameran. Det var tydligen så att linsskyddet hade fastnat, så nu har jag en kamera igen, bra va?!

Vi var ju barnvakt i veckan, och nu är det lite fart i damen kan jag säga. Behöver skaffa skydd till mina lådor så hon inte kommer åt saker och ting. Dessutom har hon blivit lång, så hon når grejer på bänkarna, mycket att tänka på nu :)


Kråkan-Bråkan letar makaroner i min låda.

På tal om makaroner kolla den här bilden då :) Spelar ingen roll hur länge han tittar, inte flyttar makaronen på sig heller.


Stackars Bozz


Kolla stilen ;)

Annars har jag börjat på agilityn med Bozz. Det gick jättebra, han skiter fullständigt i dom andra hundarna (peppar,peppar). Vet inte vem som var tröttast av oss. Jag trodde inte jag skulle ta mig hem..Tror att Bozz tyckte det jobbigaste var att sitta fastbunden i staketet, när matte var på plan. Stackaren han såg mig ju bara :)

Jag har nu stora beslut att fatta och vet inte hur jag ska göra? Det har kommit hälsoproblem emellan, så nu har det ställt till det. I och för sig har jag haft hälsoproblem länge...men det här är av annan karaktär. Tycker väl jag kan få lite lugnt, men man får väl inte hoppas på för mycket.

Min kära bror sitter inte här hela dagarna längre. Sååå skönt!!!!! Det var väl det lugnet jag skulle få.

Njut av livet! Ät naturligt :)

Kram Maja ♥

Ps.
Kära smålandsvännerna kanske kommer i maj. Det vore så kul. Längtar!

RSS 2.0