Härliga tider

Mannen har hjälpt en kompis ute vid deras stuga. Så häromdagen tog jag med hundarna dit så dom fick härja av sig. Dom simmade, sprang och sprang och...

Dilba och Bozz

Vad ska man säga :D Zigge och Dilba

Bara bus :)

Vid midsommar när mannen hjälpte dom var det barn som var med. Så trots att det regnar en del så är det faktiskt härliga tider nu :)

Kråkan Bråkan med by kompis


Här får jag sandscrub på benen, härligt och naturligt :)

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Kafferep

Igår var vi på kafferep i Bredebolet mitt ute på landet i ingenstans :) Det var kafferep för alla som ville komma, och många kom det ca. 60-70 personer. Det visades även film från Gambia.

Vi var med på förberedelserna dvs. bakat, ställt i ordning, kokat kaffe, plockat blommor mm. Vi hjälpte till med efterarbetet oxå, ni vet diska, plocka iordning osv.


Sockerfria syltkakor som jag bakade


Lingonhavre muffins även dom från mig


Många kakor var det :) faktiskt hela 28 sorter


Det fikades överallt i trädgården.

Vi hade iaf tur med vädret :) Pengarna som kom in skänks till ett barnhem i Gambia 3200:- ung (inte illa) Priset på fikat var frivilligt och kakorna som blev över såldes.

Jag var trött efter detta, men kul var det. Nästa år är det dags igen. Då är ni hjärtligt välkomna.

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Omtumlande roligt :)

Vilken dag. Har idag fått träffa min "nya" bror och hans fru, och det kändes jättebra. Det var inte länge sedan jag fick reda på att jag har en bror till. Helt otroligt, ett syskon till. Jag får till slut min stora familj jag alltid velat ha :)

Det är bara tråkigt att vi inte vetat något förrän nu, men bättre sent än aldrig. Det var så mycket jag hade velat fråga, men det blev inget av det. Det var helt enkelt tillräckligt att bara vara och få skratta, ja, det gjorde vi en hel del. Har nu en del jag måste smälta känner jag. Ont i huvudet hade jag med, var nog lite spänd på mötet.

Hoppas vi ses snart igen.



Njut av livet!

Kram Maja ♥

Yippiiii!!

Det här var vår utsikt för några timmar i går kväll.

Utsikt åt ena hållet...


och utsikt åt ett annat håll.


Vi tog med oss svärmor och svärfar till Timmersdala på drive in bingo. Dom hade aldrig varit på det, så vi tyckte det var på tiden :)
Yes, mannen vann 1000:- som vi delade med svärmor och svärfar. Vi hade bslutat det innan, att vi skulle dela vinsten. Nu har vi råd att åka en gång till :)

Njut av livet!

Kram Maja ♥


Dagens klipp

Gjorde ett riktigt klipp idag tyckte jag :) Surfade runt på blocket och hittade en sänggavel, h 180 cm b 168 cm som gjort till mig.

Det var tydligen meningen att jag skulle ha den, för den fanns kvar. Så jag sa bara "Den ska jag ha" utan att ha sett den i verkligheten. Så vi fick göra en utflykt idag, den fanns mitt ute på landet, stället hette tom. Hagen.

Min sänggavel

På hemvägen åkte vi till Aspö gård i Skövde. Där fikade vi och träffade sonens flickvän som gör sin praktik där. Hon tyckte sonen skulle köpa kanin unge (gotländsk), för hon får inte skaffa någon "Ha, ha" sa jag då "Det får inte sonen heller, för jag tänker inte ta hand om någon" Fast Zigge skulle säkert bli glad.
Tyvärr började det spöregna så vi fick ingen hel rundvandring. Men vi ska åka tillbaka och då ska Kråkan följa med :) (har jag bestämt)

Vi träffade iaf en riktig skönhet på väg upp till bilen. Hon ska ha kultingar i augusti.

En bastant dam

Nu har jag äntligen fått in mina kort från telefonen till datorn, men det var inte helt lätt. Var tvungen att skaffa mig en kabel till detta, sedan hände både det ena och det andra. Det slutade med att lampan slocknade, ni vet jag och el :) Så jag la ner projektet ett tag.

Njut av livet!

Kram Maja ♥


Önskningar

En önskan sedan länge är att få rida islandshäst. Hur det ska gå vete tusan, men skam den som ger sig. Satt och surfa runt efter sommarutflykter, hittade i Orrefors här fanns nog något för oss alla. Här kan man givetvis kolla glas - som jag älskar, campa -  som vi alla gillar, fiska - som är sonens favoritsyssla, så hittade jag även turridning på, ja just det islandshästar. Nu var det ju det där med bilar till mannen, har ingen aning, men det åker väl säkert förbi en och annan.

När jag då satt där och surfade så hittade jag denna :D

Islandshästen Kristall - Kände att han är något han :)

Hittade oxå något helt annat som jag vill ha (inte på samma sida dock ;)) Kolla in den här:
Fontän: Årstiden Stockholm

Nu har inte Årstideni Stockholm någon webshop eller så, inte ens mail. Liiite långt att åka, undrar om den kan finnas någon annan stans. Någon som vet?

Njut av livet!

Kram Maja ♥

1 årskoll

Hej mina vänner!

Kanske skulle uppdatera min blogg lite :)

Har varit på 1 årskoll, mammografi och läkarbesök. Allt ser bara bra ut. Skönt att veta, men det var det jag trodde.
Det kan hända att det blir en operation i höst, för att fixa till mig lite. Ser ju lite konstig ut nu efter operationen, men vi får se vad dom säger på plastikmottagningen. Som ni vet är utseendet inte allt.

Annars går mina tankar till smålandsvännerna idag, som har fått tråkiga besked. Stooor kram till er.

Nu har jag precis suttit med kikaren och spanat över häcken. Hoppas inte grannarna ser mig :) Nu är ju inte mina grannar så intressanta. Det var fågeln i rönnbärsträdet som var intressant, trodde först det var någon sorts hackspett. Men så fel jag hade, det var en koltrasthona.
Koltrastar: Honan den bruna

Njut av livet!

Kram Maja ♥

RSS 2.0