Vitt...

Det finns väl ingen som kan påstå att jag är en vit människa? Jag tycker inte om vitt. Nu ljög jag...Men jag gillar inte vita väggar, vita golv och sjabbiga vita möbler. Det finns ju dock en del vitt i min inredning som skåp och annat. Och för ett tag sedan fick jag för mig att även tv:n skulle vara vit. Sagt och gjort. Den gamla tv:n såldes (snabbt som attan) och nu har vi ny fin vit tv och vitt hemmabiosystem :) jag är nöjd och männen är oxå nöjda,  dom mer med ljudet än färgen dock;)


Nya vita tv:n

Annars har det väl inte hänt så mycket. Men jag fick fina saker på mors dag som jag inte har visat. Mina lyktor jag haft ute på somrarna glömde jag ta in i höstas, så dom sprack tyvärr i vinter.


Dom nya jag fick är snyggare än dom gamla :)

Så fick jag en jättefin blomma, men jag och sonen klarade inte av doften av den så den får stå ute. och hitintills har det gått bra.


Doftranka som får stå ute

Förutom detta så är jag bara trött, trött och åter trött. Skulle kunna sova en vecka isträck tror jag. Funderar på om jag inte kan få bli sövd i ett dygn, vad skönt det skulle vara...

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Ironi!?

Ibland kan man undra??? Jag kan säga att det var tur att jag var ute och rensade ogräs i rabatten. För er som inte kan förstå detta, kan jag tala om att det är där jag känner lugn och harmoni. Kanske inte just i ogräset, men när jag får vara i jorden med mina händer och känna lugnet i trädgården :) Jag bara älskar min trädgård, inte den vackraste eller trendigaste, men den är min..

Ja, ja åter till saken. Jag var i trädgården när posten kom, så jag gick och hämtade den. Vet ni vad jag fick??? Kallelse till mammografi...Ha! Det var bara att gå ut och fortsätta rensa igen, så lugnet kunde återkomma.

Här är man nyopererad, det har förresten gått jättebra inget ont eller så. Jag har varit på kontroll och det ser bra ut. Fortsättningsvis kommer jag att äta medecin som ska blockera min östrogenproduktion. Jag ska alltså bli en klimakteriekossa ;) Tumören jag hade var nämligen hormonkänslig och 1,5 cm stor. Dessutom kommer jag att få åka till Borås för strålning, hur nu det ska gå 5 veckor mån-fre. Det ordnar sig säkert :)

Annars regnar det och jag mår ganska bra, lite ont ;P


Lugn

Njut av livet!

Kram Maja ♥


Student ♥

Nu har hon tagit studenten :) I fredags var det dax, kl 12.10 var det utspring (vi glömde kameran) får förhoppningsvis bilder av syster.


Studentskan :)


Liiiite skillnad ;)

Senare var det sammankomst i gårdhuset. Vi bjöd på bubbelvin (Asti) och alkoholfritt med jordgubbe, och vindruvor och jordgubbar till plock. Sedan blev det smörgåstårta. Jag och dotter gjorde tre stora vegetariska tårtor på torsdagen. Som mellanspel blev det paketöppning innan det var dax för kaffe och blåbärglasstårta till dessert.


Min älskade "knäppe" morbror tar för sig.

Vi fick inte tillträde till gårdhuset förrän kl. 14.00 så vi hade lite panik för dukningen, gästerna anlände 14.30, men det blev väl ganska ok ändå.


Dukningen

Givetvis fick vi städa efter oss också, men vi fick fantastisk hjälp av storasyster, tack för det!! Men vi fick även hjälp av mindre :)


Kråkan bråkan var jätteduktig på att sopa :))

Njut av livet ♥

Kram Maja

RSS 2.0