♥ Slutkörd

Det är inte riktigt så illa som det låter. Jag har varit (är) barnvakt åt Kråkan bråkan och då blir det jobbigt :) Hon kom igår vid 14 tiden, och jag skulle adventsfixa. Ja tjenare, det blev inte mycket gjort, köket är halvklart, det var så långt jag kom. Jag vågar ju inte släppa henne med blicken eftersom vi har 3 hundar (man vet ju aldrig vad som kan hända) och ingen grind vid trappen, och nu går det undan. Hon går inte ännu (2 steg) men hon har en teknink där hon sitter upp och tar fart med ena benet, och hej o hå vad det kan gå undan.

Kråkan sov här inatt vilket gjorde att jag vaknade sisådär 32 ggr. och kollade att hon låg i sängen osv. Det var iaf några som somnade skönt igår kväll, klockan var över tio (vi säger inget till mamma) ;) Förresten kan man undra vad mamma o pappa pysslade med igår, dom var på fest. Lika bra vi inte vet.


Kråkan har somnat med Zigge på vakt. Dom gillar varandra :)


Idag gjorde jag färdigt 3 olika paket för beställning med Aloe vera som dotter Y ska sälja för resan till Prag, för varje paket går 100:- till resan. Skulle tagit kort på dom men jag hann inte, det blev lite bråttom. Mannen skulle till stán och vi ska till kusin i Tun på adventsfika kl. 15 så det är lite tajt med tid.


Lyktan utanför

En skön advent önskar jag er!

Kram Maja ♥

♥ Vikt

Jag tänker inte skriva om min vikt om ni trodde det. Jag får fortfarande plats i kläderna, så då får det vara som det är med den :)

Men jag när jag skulle ut med hundarna idag, tänkte jag att Dilba och Bozz skulle få jobba. Sagt och gjort, på med klövjeväskorna på hundarna. Men, men Dilbas var alldeles för stor. Jag fick in mer än hela handen på höjden under bringan, och inte kunde jag dra åt mera. Så hon har gått ner i vikt, nu måste vi ha hem en våg så vi kan väga henne. Med oss är det inte så himla noga, det syns liksom och känns på kläderna. Djuren är viktigare ;)

Det blev iaf skogspromenad med väskor och gående på stig, så Dilba fick träna bakom. Hon har blivit jätteduktig på det faktiskt. Det räcker med kommando i början, sedan blir det stanna och godis, kanonbra går det. Bozz studsar ju omkring som en boll i skogen, men hans tid kommer. Zigge fick gå i koppel som vanligt idag, han fick klövjeträning häromdagen.

Jag kan inte hitta min kamera, någon av barnen kanske har lånat den...


Bozz med nya väskan, söt eller?  Fotograf: Lasse

Annars är det som vanligt, trött på min bror och har massor att göra. Fixade min nya lykta ute på trappen, blev kanonfint. Kort kommer när jag hittat kameran.

Tog en paus och fixade kaffe, när telefonen ringde. Nu blir det kul :) Den 9:e dec ska jag till värmland och Feng shuia i 2 hus, spännande. Men hur mycket kan man med och ta betalt? Jag är ju inte utbildad ännu, svårt, svårt...

Ska nu bara dricka upp kaffet, sedan in i duschen för att åka till tandläkaren, inte skojigt. Har en känsla av att det blir dyrt.

Sköt om er!

Kram Maja ♥


RSS 2.0