Lite nyheter

Var ute och surfade runt lite och hittade lite nyheter eller rättare sag, jag hittade en massa nyheter. Alla kan ju inte visas.

Smyckesklänning olik fram och baksida för alla "pryttlar" man har

Sminskbox går att stapla i varandra, lätt att hitta sina grejer


Smyckes-nyckelträd större variant av smyckesträd. Allt från Bluebox


Coola Tattoo vinglas från Kosta Boda


Vinkylare i annorlunda variant från Menu
Läckra lila vinglas från Sagaform. Funderar skarpt på dessa :)

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Säng, säng, säng...

sova, sova, sova. Ja så är det idag. Förmodligen sviterna efter igår. Då hade jag ont i nacken, kroppen och huvudet, kom inte upp ur sängen förrän halv ett. Tur att sonen o fästmön (konstigt att skriva det) var hemma, så dom tog hand om hundarna. Annars hade nog mannen faktiskt fått åka hem. Dum jag är brorsan hade ju fått rycka in :) Fixa iaf lite mat åt oss, eftersom det var måndag blev det lammfilé och ugnsgrönsaker. Bara skoja :) vi skulle haft det i söndags men så blev det inte.

Har så mycket som behöver göras, men jag bryr mig inte idag, det kommer en dag i morgon oxå. Har iaf varit ute med hundarna och tagit hand om disken.

Nu ska jag ta mig ett äpple från trädgården, ekologiskt odlade :)


Gravensteiner, såååå goda!

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Äkta vara

En ideel konsumentförening som driver frågor om bättre matkvalité, färre tillsatser, mer råvara- mer mat i maten. Titta gärna på deras hemsida www.aktavara.org jättebra sida. Och snälla, snälla, snälla ät inte natriumglutamat E 621. Ge det framförallt inte till era barn. En del biverkningar:
  • Huvudvärk, migrän
  • Svettnignar
  • Yrsel
  • Darrningar
  • Hyperaktivitet
Det här är Äkta vara när den äkta varan är så äkta så att folk tror att den inte är äkta, ja då är det väl bra vara :) Nu pratar jag inte om mat, men äkta vara är alltid bättre enligt mig.



Så äkta så folk nyper i dom för att kolla om det inte är oäkta

Njut av livet, ät äkta!

Kram Maja ♥

Gosemaja :)

Nu har pälsen växt ut en del på min älskade Dilba, så nu är hon en riktig Gosemaja. Det är nästan så jag vill snosa på henne hela dagen, lite som valpkänsla är det :)

Kan ni se hur gosig hon är? Min lilla Gosemaja

Tror faktiskt jag ska klippa ner henne varje vår. Hon tyckte det var skönt (jag oxå), det tar ju inte 1½ dag att torka längre och lätt att spola av.

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Rättelse

Inte alltid huvudet funkar som det ska :) Visst vet jag hur ett dollartecken ser ut, men det är ju bra om man trycker på rätta tangenterna när man skriver.

Hon heter KE$Ha uttalas ung [kecha]


Här är hon

Njut av livet!

Kram Maja ♥

En bra dag...

var det igår. Först var jag vid graven med blommor. Rosen blommar fortfarnade jättefint, tände ett ljus oxå. Raka vägen hem och göra lunch: Färsk lax med cantadou 4 peppar in i ugnen, wokade grönsaker och en sallad på ruccola, baby spenat, mâche, sockerärtor och tomater från Hällekis. Mumsigt om jag får säga det själv :)

Sedan ringde smålandsvännen, dom hade saknat mig i Stockholm på Succedagen i helgen, det värmde :) Jag saknar dom nästan hela tiden. Undrar om alla i småland är lika trevliga som dom jag träffar i Vimmerby??

Jag ringde
brorsan för att höra om han ville ta en promenad, det ville han. Han var jublande glad, det hade kommit paket på posten. Det var nya Alice Cooper cd:n minsann :D. Vi tog en längre promenad, gjorde kaffe och tände ljus när vi kom hem, sedan åkte skivan på. Riktigt, riktigt bra faktiskt. Det var med en tjej på nåt spår, kanon bra, Ke$ha heter hon. Var tvungen att kolla på nätet, verkar vara en kvinnlig Alice Cooper? ;)Brorsan hade inte lyssnat på cd:n innan, han var helnöjd. Alice är hans största idol, har alltid varit och kommer väl alltid att vara.

Nya skivan

Tittade lite på tv:n Svenska Hollywoodfruar, har snöat in på det helt och hållet. Gunilla är ju helt sinnessjuk enligt min mening. Kristen är hon men det känns som hon är en troende som har sin tro som ett "försvar" för att göra som man vill. (Nu är jag ute på djupt vatten) Men jag hatar när människor kan vara elaka, för att sedan be en liten bön, så är allt bra igen. Det funkar ju inte riktigt så. Men var och en blir ju salig på sin tro.

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Varde ljus...

och det blev ljus både ute och inne :) Det blev en trädgårdsdag i helgen, vilket inte var meningen, men det blir lätt så om jag får välja (och det får jag ofta). I alla fall så kom sekatör och sågar fram, nu skulle det röjas. Jag pekade och mannen sågade och klippte, jösses  vad mycket det var som skulle bort. Det var faktiskt bara en syrenbuske vi härjade på men det blev fasligt mycket skräp efter (tänkte inte på det:)) 

Inte kunde jag låta bli att rycka i grenarna heller, vilket jag fick lida för efter en stund. Mannen sa till mig att jag skulle låta bli, men, men, sängen och huvudvärk slutade det med. Nej jag lär mig aldrig.

Ljust blev det

Nu är det bara att röja upp så vi kan fortsätta med nästa projekt. Det blir till att hyra kärra för att få bort allt.

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Ps Facebook ska det vara något det????

Första dagen...

... som jag är på benen. Har varit och är så himla förkyld, vet inte riktigt vad det var för virus jag fick i Vimmerby. Jag har tillbringat mina dagar i sängen och tv soffan, har inte orkat röra mig. Fem steg så har jag blivit andfådd och hostat så benen domnat, usch ja!

Fick ett samtal från bröstmottagningen i tisdags,  hon undrade hur jag mådde, jag sa att mina prover var bra. Men. Hon tyckte inte om att jag blivit så här med lungorna, försökte förklara att det är så jag blir när jag blir sjuk. Hon ville ringa igen om fjorton dagar. Det kan hon få göra, trevligt att någon bryr sig :)

Några som det varit synd om denna veckan är mina hundar, har inte orkat engagera mig alls. Igår kväll hörde jag mystiska ljud. Bozzen i farten igen, hade hittat en påse med sonens kläder, den for han runt med på golvet, tala om att vara uttråkad. Då blev jag faktiskt tvungen att hitta på något, det fick bli lite trix med godis och lite bus med dom alla tre.

Dom sista sommarblommorna

Njut av livet!

Kram Maja ♥

RSS 2.0