♥ Filmstjärna

Jag hittade ett foto på mamma, det är taget 1959 vad jag kan se. Då var hon 31 år och såg ut som en riktig filmstjärna tycker jag. Ni kan ju alla förstå varför jag ser ut som jag gör. Japp jag brås på min mamma, och mina döttrar brås ju givetvis på mig ;) eller?

Annars är det rörigt värre. Dom kommer från auktionsfirman i morgon för att se vad dom kan ta med och sälja från mosters hem. Sedan är det ju resten kvar. Phu det tar aldrig slut. Måste fixa mammas bouppteckning oxå, men jag tror jag ringer banken så allt blir som det ska.

I morgon förmiddag kommer den en tjej från Gbg som ska intervjuva mig :) Det är inte så märkvärdigt som det låter. Hon vill att jag ska berätta hur jag har upplevt allt som hände med mamma. När någon dör plötsligt och hur man tycker att vården mm. fungerar. Det ställer jag givetvis upp på. Det är till för att se hur se hur man kan förbättra saker och ting för anhöriga. Kan jag hjälpa till så gör jag det.


Kära mamma 31 år

Njut av livet!

Kram Maja ♥

♥ Ettåring

Hipp, hipp, HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Lite sent, men det gör väl inget. Den 7:e oktober fyllde Kråkan Bråkan 1 år. Det var ju dagen efter mammas begravning så jag var inte riktigt i toppform. Jag glömde till och med kameran hemma, men nu har jag fått några kort från faster. Tack, tack!


"Godingen" 1 år


Nu blir det racer

Det är tur att vi har Kråkan bråkan, annars vet jag inte hur det hade gått nu. Men hon är världens goding och bara skrattar :D (för det mesta iaf)

Skratta på!

♥ Kram Maja

♥ Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Det har varit en pärs, och inte är det över ännu...Jag har inte ens haft tid eller ork att läsa boggar.

I morse var jag så trött så jag sa god natt till mannen när han väckte mig :) Men det var en riktig pärs igår kändes det som. Jag var uppe hos moster Amy och röjde, inte själv några kusiner och min morbror var med. Men beslut skulle tas, och vad ville jag ha eller tjejerna. Inte lätt... Det sista så fick jag ett litet bryt :( Jag tänkte på när jag och Amy var och handlade hennes mattor, och vi gjorde fint i hennes lägenhet, hon tykcte det blev så fint. Mamma tyckte det var dyrt, och jag. jag tyckte hon skulle använda sina pengar och inte spara dom.

Så på onsdag är det begravning igen. På torsdag åker jag, brorsan och ett par kusiner och morbror till småland för själva jorfästningen.

Sedan ska det röjas färdigt hos Amy. Det måste ju börjas hos mamma, det har blivit uppskutet ett tag. Jag har ingen lust känner jag, det blir väl ännu jobbigare.


Farväl till mamma

När halvsyster Gunnel kom fick jag en ros, den höll sig i 2 veckor.


Rosen jag fick

Ta väl hand om er!

Kram Maja ♥

RSS 2.0