Elfel och maginfluensa

Förra veckan var det helt kaos i huset. det gick proppar hela tiden. Vi hade ingen ström i hallen, badrummet, sov/kontoret. och ute. I tre dagar höll det på, ibland funkade det ett par timmar ibland bara tio minuter (suck och stön). Vi fick ha en ficklampa lite strategiskt placerad så man i alla fall såg vad man gjorde på toa. som tur är hade vi ledbelysning i hallen eftersom ljusdrapperiet hänger där och strömmen kommer från källaren :) Mannen hade till slut dragit ur allt som finns att dra ur, till coh med telefonen för han skulle hitta felet. han kom fram till att det måste vara utebeysningen, så den får nu vara släckt....och än så länge funkar det :D

I fredags hade vi familjen här på kvällen och åt Annolunda paj, sallad och kalasmarängtårta med punchgrädde och kons. päron till kaffet.  Vi var tolv stycken med lilla E, ett tag var vi faktiskt tretton då A:s svärfar kom för att hämta henne och lilla E. Det var jättetrevligt, synd  bara att T jobbade så han inte fick vara med. Men A tog med sig tårta till honom.

I lördags var jag helt körd, kom inte upp förrän halv ett, ont i nacken, huvudet och yr i mössan så det visslade om det (kanske inte riktigt då). Jag fick i alla fall två limpor bakade och gjorde tomatsoppa till middag, med assistens av dotter Y.

I går kväll ringde dotter A. Hon mådde så dåligt stackaren, Maginluensa så hon kräktes i ett
:(  Hon undrade om vi kunde ta hand om lilla E. Givetvis kunde vi det så hon är här nu och lyser upp min tillvaro. Inget ont uten att det har något gott med sig ;)



Lilla E ligger på golvet



Lilla E har koll på lampan och börjar bli trött..

Jag önskar er en riktigtskön kväll!

Kram Maja

Kommentarer
Postat av: Maria

Så sööt hon är!!

2009-01-27 @ 21:47:18
Postat av: Anielle

Hej Maja - tack för dina kommentarer - visst har du rätt, absolut!!! Problemet att min sambo avskyr Dr Phil - hmmmmmmm kan det ligga något i det.... nåväl - läste din blogg med stor behållning - vad kul att vi bloggare håller ihop.... kram kram Anielle

2009-01-27 @ 22:18:06
URL: http://anielle.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Oh, så himla sööt :)

2009-01-28 @ 09:23:33
URL: http://ashima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0