Sparade pengar :)

Kan ni tänka er? Vi har sparat massa pengar :) Och jag slipper en massa spring, det kanske var bra förresten? Jag tror jag har sprungit 100 ggr/dag upp och ner i trapporna de senaste veckorna. Varför? Jo pelletsbrännaren gick ju sönder. Men igår kom någon smart person (inte jag) på att vi kanske skulle ringa försäkringsbolaget. Sagt och gjort. Skicka ut en reparatör sade dom, antingen blir det reparation eller om han bedömer, en ny brännare. Självrisken är på 1500 kr. yippiiii! Det blir lite granna billigare än att köpa nytt, eller bra begagnat :))
Så i morse dök en reparatör upp. Fixade brännaren, nytt styrkort och fläkt tydligen. Så nu har jag värme och varmt vatten utan att elda som en galning. Himla skönt..


Annars har
brorsan o dotter A varit här och fikat idag. Mannen fick hjälpa brorsan med bilen. Han hade lyckats med konststycket att köra fast när han stannat för att borsta bort snön. Men, men han åkte omkring med sommardäck. Hur smart är det i detta vädret? Så nu blir det inget mer bilåkande i vinter säger han, utan han ska åka med oss och handla puh!

Avslutar med ett citat av Björn 7 år

"Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj."


Njut av livet!

Kram Maja ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0