Kråkan Bråkan ♥

Förra veckan var vi barnvakt en dag till Kråkan Bråkan. Vi har inga leksaker till henne eller så, men det behövs inte...Hon roar sig med det som finns. Man kan t.ex. leka igelkott eller så är man sjörövare i mormors tvättkorg. Ibland är det storm på havet och då är det kul, så skriker vi: -Skepp o hoj!!!


"Igelkotten"

Någon dag senare var hon är med stora A och mr T. Då var hon en riktig cooling. Men det är jobbigt att vara hos mormor och morfar och leka, det kastas sten i mormors damm, så jagar man hundarna, kastar saker till dom och allt vad man kan hitta på. Så man får ta lite paus emellanåt (som tur är för mormor :))


Cooling med mammas solbrillor :)


Vilopaus

Sonen fick upp några fina aborrar för några kvällar sedan, en vägde 1.3 kg :) Så det fick bli grillad aborre och fiskgratäng till middag dagen därpå. Vi bjöd lilla familjen oxå för dom var här, vissa av dom har väldigt svårt med att vänta.


Grillad aborre mums


När får jag maten?

Annars är livet som vanligt. Fast jag vill inte åka bort 5 veckor för att strålas, kan man inte skippa det? Strålningen gör inget, det är bara det att jag inte vill vara hemifrån :(

Njut av livet!

Kram Maja ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0